Jag får inget mail när jag försöker återställa mitt lösenord, varför?

Kontrollera gärna en extra gång att du stavar e-postadressen rätt när du begär lösenordsåterställning och att du använder den e-postadress du skapade ditt konto med. En felstavad e-postadress kan vara orsaken till uteblivet återställningsmail.

Din e-postklient kanske tar återställningsmailet som skräppost så kontrollera att det inte hamnat där.

Mailet skickas direkt när du begär det men det kan hända saker på vägen som gör att det ibland dröjer. Har du inte fått ett återställningsmail efter flera timmar kan du höra av dig till supporten och få hjälp att återställa ditt lösenord manuellt.