Hur gör jag om jag glömt mina inloggningsuppgifter?

För att kunna återställa ditt lösenord behöver du oftast komma ihåg åtminstone den e-postadress som användes för att skapa kontot.

1. Klicka på knappen Glömt ditt lösenord? på inloggningssidan.

2. Ange den e-postadress som kontot skapades med och klicka på Skicka anvisningar.

3. Du får ett mail med en länk som du klickar på. Då kommer du till en sida med två fält. Skriv in ditt nya lösenord i båda fälten.
  4. Klicka på Återställ lösenord. Då loggas du in.

Om du glömt bort e-postadressen är du välkommen att höra av dig till supporten så får du de uppgifterna.