Krav för webbläsaren

SBS Manager™ stödjer alla de vanligaste moderna webbläsarna i deras innevarande version och två versioner bakåt.

Skulle du ha några problem att fylla i blanketten kan du kontrollera att du har en rekommenderad webbläsare först. Vet du inte vad du har kan du gå till whatbrowser.org så står det där.

Om du har en gammal webbläsare och behöver uppdatera så rekommenderar vi att du laddar ner Google Chrome. Det är helt gratis och du kan hämta den här.